woensdag 3 december 2008

T'ai Chi in Huy afgelopen weekend

Afgelopen weekend was helemaal top ! Ik ben naar een Boeddhistisch instituut in Huy in de Belgische Ardennen geweest. Om een cursus T'ai Chi of Tai Chi te volgen. Ik heb niet onthouden welke stijl / school. Daarnaast was er tijd voor Karma Yoga, een geleide meditatie, Tibetaanse Yoga en een soort Boeddhistische dienst. Ik heb aan alle programma-onderdelen meegedaan en prachtige mensen ontmoet. Na het weekend was ik super relaxed. Echt heerlijk.

Mijn gesprekken met Marga, Christy en het bijwonen van een interview van Christy met Lama Karta waren allemaal erg aangenaam. Bijzonder vond ik de gesprekken met Christy. Ze is met een boeiend onderzoek bezig naar ontwikkelings-psychologie.

Afgelopen maandag stond een bezoek aan een therapeut op de planning. Dat bleek inhoudelijk heel nuttig. Gevoelsmatig ging het helaas niet goed. Een vervolgafspraak heb ik om die reden afgezegd.

Inmiddels heb ik mijn Sinterklaas-cadeautjes in hoofdzaak allemaal bij elkaar. Ruim op tijd :-)

Nu eens kijken of ik weer in mijn ritme kan komen waarin plaats is voor opruimen, mediteren en bewegen. De afgelopen anderhalve week, twee weken verliepen enigszins tot zeer onrustig. Nu kan ik een beetje T'ai Chi als extra toepassen. Dat vind ik erg fijn!

Geen opmerkingen: